Mattes Present till oss Allihop på Alla Hjärtans Dag!

Stora Matte säger att ibland kommer min Matte på de märkligaste men mest fantastiska idéer, som till exempel Tasserierna, då hon helt enkelt ville att ALLA skulle få vara med och kunna ta del av de fina och roliga saker vi lottar och auktionerar ut på bloggen. Och om ni tyckte att Tasserierna är fan-katt-iska så titta bara vad min Matte har skapat nu:
Det är hon som uppfunnit alltsammans!

Klicka på min mage så får ni se!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

26 reaktioner till “Mattes Present till oss Allihop på Alla Hjärtans Dag!”

 1. Matte har stolt satt sitt hittekattband på sin nya blåa jacka och där passar det perfekt! ♥

  Tack snälla Wikki och matte Miriam!

  1. Mjau, apropå turnéer så måste vi få era planerade marknadsdatum så vi kan göra iordning Sörens ON TOUR 2012 affisch! NosPuss Wikki

   1. Marknadsbibeln har ännu inte kommit i brevlådan.
    Suckar varenda dag. Dom lovade i mitten av Februari och det är ju nu.

    Skickar Datum så snart vi fått den.
    Kramisar
    Nalle

 2. Amazing! Vilka ideér du kommer på, den här är ju helt otrolig. Självklart ska det spridas nationellt/internationellt, dra med veterinärerna, djurbutiker mm, så det blir lika erkänt som rosa bandet.

  Kram Basco m familj

  1. Mjau, vi får ta ett tassteg i taget! Kämpar just nu med att få ut Hittekattbandet till enskilda beställare och sedan ska det bli mera! Det är jättekul! TassKram Wikki

 3. Såklart att vi vill ha sådana band. Både tuffa och katthjälpande! Återkommer när matte inte ska rusa till jobbet … det gick ju sådär när hon överförde pengar senast hon hade bråttom och rörde till meddelandena till avsändare och mottagare. 🙂 Kurr och burr.

 4. Sicken jamarbra idé din matte fick på nyår….det var alltså den som lät så på natten….såg ut som nyårsraketer, faktiskt 🙂

  Jag och mina sambos ska beställa ett till vår mamma….det ska bli en överraskning, så vi får jama tyst om det. Vi tassar iväg ett beställningsmail på momangen, bäst och passa på när mamma är ute handlar 🙂
  Kram på er allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *