Mattes foton på vackra Klosterkatter

Några foton vill jag visa, tagna i söndags innan Klosterkatterna smög sig iväg till min fest:
Jenny är en nobel skönhet! Och här kommer lilla trollet Rafael:

Han är inte så liten längre och har päls som överträffar mitt Fluff faktiskt! Och så kommer några annorlunda bilder på raringen Philemon som har prickiga ben:


Och så vill jag avsluta med vördade abbemissan Imma, den lilla spröda klostermatriarken, som hedrade matte med att tassa fram och hälsa:

Visst är de fina, allesammans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Mattes foton på vackra Klosterkatter”

 1. Underbara bilder, åh, vilka fina katter de är, våra kära Klosterkatter! 😀 Måste vara jättekul att träffas IRL 🙂
  Vi önskar er alla en underbar, hjärtego dag med massor av gos och mys!
  Massor av kramar, tassklappar och nospussar från oss <3

  1. Du kanske har svarta prickar i det svarta?! Vem vet? Precis som jag har ett gråspräckligt fält som bara syns när jag är nyrakad på våren… NosPuss Wikki

 2. Matte skrattade sig tårögd åt närbilden på Philemons ansikte… men så sa hon också att hon är fascinerad över hur väl din matte fick fram hans vackra ögonfärg! Det gör väl inget att vi laddar ner bilderna? Den på Jenny var väldigt speciell, och jag är mycket nöjd med bilden på mig. Ja, så ser man ut…

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Matte har lovat att skicka över massor av fina bilder! Men så klart ni får ladda ned dessa också! ♥ NosPuss Wikki

 3. Så fina bilder!! Lille Philemon tycks vara angelägen om att verkligen komma med på fotot!!
  Nospuss

 4. Både Matte och jag skrattade som tusan åt bilderna på Philemon. Han verkar vara en underbar fotogenisk gosse den där katten. Imma ser riktigt värdig ut och Jenny ser ut att ha koll på läget som den bolis hon är. Vilken stilig päls Rafael fått, man ser att han mår prima nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *