Fler fina saker till Tasseriet T7

Igår när Stora matte kom hem, så låg en konstig kartong och balanserade OVANPÅ häcken av aroniabuskar som sträcker sig utmed grusgången fram till  huset. Det är nämligen så att LantbrevbärarKatten har lite lustig idé om var man gör av post som inte  ryms i brevlådan, som står precis där häcken börjar… Vilken tur att det inte blåste, regnade eller passerade oärliga personer! ♥

Den här lådan kom nämligen egentligen till mig, Wikki, från vår vän Pelle på Bomans och hans snälla matte! De ville så gärna bidra till ett Tasseri – och lådan innehöll något som passade så bra just till T7:

Men hallå vänta? Tanja, vad gör du i lådan?

”Det var ju så goda dofter av kattmynta!” spinner Tanja. ”Jag bara måste få mysa här en stund! Man blir så pirrig i tassarna.. Och så doftar det gott av stilig kattkille också!?!”

Tja, det verkar som att Tanja får behålla lådan då! Vi återvänder till innehållet:

Mjau vilken stilig kattkudde! Den är 35 x 40 cm med vackert kattmotiv på ena sidan och beige linneväv på baksidan. I nederkant är en kardborrebandsöppning så man vid behov kan ta ur innerkudden. Tack Pelle och matte! Den här fina kudden får bli en del i Tasseriet till förmån för katten Kira på KKS!

När vi ändå är i farten så lägger jag till detta:

Ett set med en liten charmig gräddkanna och liten sockerskål (På bilden står kannan i sockerskålen.) tillverkade av Gustavsberg i vitt porslin. Gräddkannan är inte mer än 5½ cm hög men den rymmer en precis lagom kattstor gräddskvätt! Och i sockerskålen kan man ju lägga dentabits!

Du hittar fler delar i Tasseriet HÄR och själva inledningen finns HÄR. Intäkterna från Tasseriet T7 går till kattungen Kiras operation, så att hon ska kunna få ordning i kroppen och kunna andas bättre och gå ordentligt! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Fler fina saker till Tasseriet T7”

  1. Den här gången ska vi allt vara med i tasseriet, ska bara klura lite till på din tävlingsfråga.

    Psst: Tanja saknar såklart goa kattherrar i huset, (hon är väll ensamkatt nu när ni inte är där) så hon tar chansen att goa in sig lite extra i kattdoftande kartonger kan tänkas. Mysigt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *