På spaning mot framtiden!


Fast först en tidig kväll och vila! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “På spaning mot framtiden!”

  1. Så fin bild Wikki! Vi vill bara säga att vi finns och läser : ) Matte har så mycket för sig att hon inte alltid hinner tassa ihop något. Ha en skön vecka vänner! Nu kommer en liten slant till de övergivna pojkarna och Backa missarna : )

    NosPuss Sven och Signe (uttråkade i kylan)

    1. Mjau, jag förstår att matte har fullt upp, och så har ni ju en lillmatte att pyssla om också! ♥ Tack generösa vänner! All hjälp är uppsKATTad! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *