Idag tar vi nya friska tag!


Tro inte att saker hamnar mellan stolarna här bara för att det var fest igår! (Som förresten vännen Frasse trivdes bra på!) Vi kastar oss över nya stora projekt… Det knasiga är att de tar TID och fortfarande måste vara lite HEMLIGA också!

Idag kom Stora husse på besök och han tog matte och husse ut på någon mystisk tur. Innan det hade matte spridit kuvert, papperslappar och plastpåsar och grunkor omkring sig så till den milda grad att jag var tvungen att putta på några högar för att kunna lägga mig på mitt favoritställe. Ni vet, samma ställe som alla katter älskar mest!? Alltså: STÄLLET DÄR MAN ÄR SOM ALLRA MEST I VÄGEN! Eller hur!?

Och nu håller jag på att ladda en fin burk med saker som ska bli Påfyllning i Tasseriet! Ska försöka få det klart till i kväll, så håll ut! Angående Tasseriet T7 så kan jag jama att det redan dragit in 750 kr som direkt flyttats över till katten Kiras konto, som nu fått in lite grann mer än en tredjedel av det som krävs för operationen: 5 630 kr. Det kommer att behövas totalt cirka 15 000 kr så vi får gnugga tassarna och ta i lite till! Jag tänker nämligen: Kunde vi hjälpa katten Theo och många andra – då kan vi få ihop det till Kira också!!!

Varje katt är värd att få en chans! Det är också därför Snuffefonden finns!
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Idag tar vi nya friska tag!”

 1. Vi gnager på klorna av spänning för att få reda på vad den där överraskningen är för nåt!!! Och ja…. *nosrodnad* Vi har försökt tjuvtitta!!! Och sen håller vi på och försöker räkna dentisar per kvadratcentimeter, men vi tappar bort oss när magen börjar knorra…

  Förresten, så har vi en överraskning också, jag ska kanske iväg och träffa en söt kattflicka snart, och vet ni vad!? Det får den söta kattflickans människa betala för, men eftersom att matte & husse inte tycker att det är för några pengars skull jag får träffa flickor kommer en del gå till Örebro Katthem och en del till ett katthem som kattflickans människor vill stödja… Håll tassarna för att flickan vill träffa lilla mej, och att det blir fina bebisar, och fina slantar till våra hemlösa kompisar!!!

  1. Å vad mysigt! Den där kattflickedejten, det vill vi höra hur det går också! Lycka till, din lyckos!
   Och överraskningen är snart klar! Matte är bara så perfektionistisk! *fniss* TassKram Wikki

  1. Mjau, hade inte Simba kommit på det där headbangandet som han och Bastian showade med så hade det kanske varit lindrigare? *fniss* TassKram Wikki

 2. Vi hoppas Tasseriet drar in tillräckligt med pengar till operation av Kira. Jag har redan sagt till blogghjälpen att hon ska tassa över lite.

 3. Det var tydligen inte bara kissorna som festade igår. Här ligg’s det både till höger och vänster. Hos husisarna är det Sixten som är lite dagen efter och här ligger matte, Imma och Philemon. Jag tror att Imma och Philemon ligger bara för att det är skönt att kunna ligga hos matte förstås. Jag har haft händerna fulla idag för att klara allt – och då även bära in ved!!! – men nu är det varmt och skönt igen. Hoppas att matte-flickan är kry i morgon för då ska jag till tandläkaren och jag vill helst inte köra bil.

  Tack för ett jättetrevligt besök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *