Puh, idag får vi städa…

…och vila tassarna! Tack alla underbara bloggvänner för ett underbart ReleaseParty! Matte och husse kom hem från sitt besök från Klosterkattsmattarna och smög in i sovrummet bara för att inte störa – hänsynsfullt av dem att inte klaga fastän vi rullade boll och jammade till halvfem i morse…
Ehm, någon gäst ligger visst kvar…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Puh, idag får vi städa…”

 1. Jamarn’s sicker TassPartaj 😀
  Tack så ♥-ligt! Nu ska vi ta hand om matte mja..HussePusse är ledig så klart att han ska vara med 😉
  /Jam & Kram från oss!

 2. Tack för ett underbart party… och för skjutsen både fram och tillbaka.
  Vi smög nära vår sovande matte tyst å stilla vid 5-tiden i morse, hon märkte nog inget 😉
  Fast idag undrar hon varför vi bara sooover…
  Zzzzzzzzz……….

  =^.^=

  Nosbuff

  1. Fast vi brukar ju sova stor del av dagarna… Här hemma hos oss var ju matte och husse införstådda i att det skulle vara partaj, så de lät oss ju hållas. De hade lite tröststund med någon misse som råkat bli trampad på tassen i dansen och sedan tillhandahölls gos till den som önskade, så de skötte sig ju också. Kanske bäst och vila sig typ fram till midsommar nu! NosPuss Wikki

 3. Tack för ett underbart party! Vad många vi var och så kul vi har det tillsammans och tänk att alla dansade!! Vila blir det här idag också, liiite slitna är vi allt!Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *