STOR RELEASEFEST hos Wikki NU!

Släpp det ni har i tassarna och kom som du är – kom över på en mysig stunds ”mitt-på-dagen”-party och fira releasen av mattes och min:
Katt-limousinen hämtar alla partyglada kattvänner och vi bjuder på gräddskumpa, laxtoast och räkpyramid! Slink in och dela vår glädje att äntligen få visa det som matte jobbat så intensivt med den senaste tiden! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

30 reaktioner till “STOR RELEASEFEST hos Wikki NU!”

 1. Vi kommer allihopa! Matte och gammelmatte skall ändå få gäster idag, så de märker nog inte att vi försvinner några timmar… *fniss*

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau, det låter bra! Vi ska bjuda på en massa gott som husse hjälpt oss att tassa ihop i veckan medans matte var på jobbet! Välkomna! TassKram Wikki

 2. Vad spännande med överraskning! Jag är på väg så fort tassarna hinner! Så mycket smaskigt du ska bjuda på! Och ÖVERRASKNING!!! *hoppar av glädje*

 3. Åååå, vi tar på oss finslipsarna och kommer springande genom Varberga-skogen!!! Sånt fint releaseparty får man ju bara inte missa!!!

 4. Oj, är vi försent ute eller hinner vi? *putsar pälsarna*
  Kom nu Wilma, Mårrgan och Bosse så tassar vi iväg!
  *nosbuffar*

 5. Mjau, så spinnande! Tur jag alltid är redo för fest i min grå kostym med bländvit skjorta 🙂 Tack för inbjudan, ringer efter limousin på direkten! 😀
  Tassklappar

 6. Antar att festen är över och att alla resterna är uppätna nu ??
  Allt är min mattes fel bara så du vet !!
  Jag var iväg HELA söndagen nere i Vellinge och igår så jobbade hon sånt där dumt delat pass ! Jag var med henne och jobbade på kvällen och blev gosad av en hel drös med gamla tanter som alla tyckte jag var så söt så söt och väluppfostrad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *