Efterlyst: Har ni sett den här katten?

Katten Felicia har försvunnit från sin lyktstolpe i Husby. Hon är en stadig tjej i brons och del av konstverket ”Sju hundar och en katt” av konstnärinnan Sonja Pettersson. Felicia har funnits på sin stolpe sedan 1975 men nu saknas hon och tre av hundarna. Nedanför Felicias stolpe står bara hunden Medusen kvar och undrar vart hon tagit vägen!

Polisen i Kista är orolig att pantbanken varit nästa anhalt för bronset och förlägger spaningen till sådana samt skrothandlare, berättar Norra sidan.

 

Tänk om hon dyker upp på ett av katthemmen i Stockholmstrakten!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *