ReleasePartygäster börjar tassa in!


Välkomna alla Klosterkatterna – Imma, Philemon, Rafael, Assar, Sixten, Sagge, Majsan och Jenny! Och här kommer Sambo och Roxy! Här får ni tassa på borden och skrynkla mattor på golven! Kö till gästkattlådan är i hallen och buffén står i vardagsrummet! Kylda rätter står ute på balkongbordet och KronGrädden är upphälld!

Det känns toppen att få fira att mattes långa arbete med min nya hemsida äntligen är visningsfärdigt! Matte har ju massor av utveckling kvar – fullt av potential, vill jag jama, för sidan och jag hoppas ni tar en stund och utforskar det vi hittills tassat ihop! ♥

Mjau, här kommer Rebellen och har med sin kattfamilj också! Var inte blyg, Busan, kom in! Och Smulan, hej!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “ReleasePartygäster börjar tassa in!”

  1. Jag kommer men det kan ta lite tid pga all snö jag måste pulsa igenom, men jag ska ta mig till er om jag så måste pulsa genom meterhöga drivor för ingen stoppar puman i sin jakt på fester. Blir härligt att träffa alla igen speciellt min lookalike Rebellen.

  2. Herrejam, vilken underbar festbuffé ni bjuder på! *slickar sig om munnen* Än en gång, tack för att jag fick tassa in 🙂
    Tassklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *