En annan bokhylla…

img_7017b Måste bara visa en myshylla från Stora matte – med en brokig samling katter och deras skyddsängel. Man behöver inte ha böcker i alla bokhyllor. Man kan ha en katt också!

Matte är det inte dags att vi  möblerar om snart så att jag kan klättra från klöstornet till stora vardagsrumsbokhyllan igen? Utsikten där var så trevlig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En annan bokhylla…”

  1. Ååååh, så fina katter! De ser ut att komma från samma ställe – skulle gärna få veta varifrån. Själv har jag massor av olika missar från många olika ställen.

    Tror dock att finaste missen nog är den (hon) på bild 2…
    😉

    1. Mjau, jag vet inte var matte hittade dem, men Stora matte fick dem i present av oss. Och tack fför kattplimangen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *