Nästa halva av kattbokhyllan

img_7018 Det finns ju så otroligt många härliga kattböcker – och några av dem i min hylla är riktigt slitna…

En av alla favoriter är böckerna om trulige Herr Kattzon av Sam Lloyd. Matte säger att jag och Herr Kattzon är lite lika. Jag kan inte förstå vad hon menar?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nästa halva av kattbokhyllan”

  1. Wow, så många!! Matte letar jämt nya kattböcker men har ibland svårt att hitta just de som hon vill ha. Hon har tillräckligt många om olika raser, det hon letar efter är såna där det står mer om katten i sig alltså anatomi, beteende m.m.

    Psst: Idag stod det i barometern om domen för kvinnan som fryst in kattungar. Som vanligt så hittar de på en massa förmildrande omständigheter och det vi reagerar mest mot är att det inte står om hon fått djurförbud för det måste hon väll fått.

    1. Mjau, jag orkade bara inte skriva om fryskattungarna igår. Idag har jag gjort det! Tungt! Man tänker för mycket… *sniff* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *