Hej Eukanuba, kan vi få bli nästa?!


Det skulle inte vara dumt att få en skvätt kattmat till vårt katthem också…
Grattis Kattstallet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Hej Eukanuba, kan vi få bli nästa?!”

    1. Mjau, det gör dom. Vi får lite då och då i samband med utställningar t ex. Fast om vi fick 4 ton så undrar jag var vi skulle ställa det… NosPuss Wikki

  1. Mjau Wikki. Vi har läst att de utför fruktansvärda experiment på katter för både mat och andra produkter. Husse länkade om det på catbook för en tid sedan. Det var jätteläskigt.

    1. Mjau, jag hoppas det är historia – jag har svårt att tro att ett renommerat företag idag agerar så?! NosPuss Wikki

  2. …och den allra-som-finaste katten till vänster i bild är en av vår mattes favoriter, FBI. En riktig lite gos-katt, nästan lika fin som vi – säger matte!

  3. Åhh, vi blev såklart glada för deras skull! Såå mycket mat de nu har att äta! MASSOR! Önskar att alla som tillverkar mat kunde ge katthem sådära varje dag. Men det får jag nog fortsätta drömma om.. Nosbuffar och Tassklapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *