Katten Mirjam är inne!

EFTERLYSNING:

Katten Mirjam, en ettårig svartsköldpadda med vitt, smet ut medan jourhemmet höll på att flytta från Granrisvägen 9F i Brickebacken, Örebro, tisdagen den 31/1 och hon sågs i området senast i fredags den 3/2. Om någon ser Mirjam – försök att få tag i henne, men varsamt, hon är en lite försiktig dam!

Kontakta Örebro Katthem!

 

LYCKOBESKED:
Mirjam gick i fälla igår kväll och är nu inne och i säkerhet! Puh!

*knäpper tacksamt tassarna*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Katten Mirjam är inne!”

    1. Mjau, nu hoppas vi bara att hon inte sprungit och träffat någon stilig kattherre under tiden på rymmen, hon hade nämligen inte hunnit kastreras! NosPuss Wikki

    1. Mjau, nånting ditåt. Kastrerar man direkt efter parning så har det ju inte hunnit bildas några direkta foster. Men annars är jag helt emot abortkastrationer! Skönast dock att hon är inne! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *