Fjärilskatt

 
Så här års vill man tänka på sommarminnen… Tänk om jag kunde fånga en sådan här:

Fast den blåfläckiga leopardsvärmaren finns tyvärr inte i Sverige. *suck* Våra vanliga silvriga grå nattfjärilar smakar säkert lika gott…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fjärilskatt”

    1. Mjau, tänk vad mycket ”första gången” du har kvar att uppleva, Harry! Visst är det häftigt?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *