Katt i La Liga


En svart katt på fotbollsplanen – ja det är faktiskt vad som hände i helgens match på Camp Nou mellan Barcelona och Real Sociedad häromdagen!
httpv://youtu.be/-de6j0_NDiY

Eftersom Katalonien har en lag på att man inte får flytta på vilda djur i det offentliga rummet, så lever en flock förvildade katter nära stadion och ibland hälsar de på – mitt i en match! Och det är inte första gången!
httpv://youtu.be/UPG-GoXDyVs
Mjau, det är nog lugnast att hålla sig från elitfotbollen?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katt i La Liga”

    1. Mjau – väl så länge de inte sparkar PÅ kattstackaren! ♥ Hoppas den får gos sedan! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *