Återseendet

En tunn men överlycklig Pepsi återser matte och husse:

Är det någon mer än jag som känner hjärtat bulta hårt av lycka!?? Tänk om du kunde berätta vad du varit med om, Pepsi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Återseendet”

  1. Jamarns vad glada de måste vara alla tre! *kurr*
    Misstänker att det kommer serveras en hel del godsaker ikväll. *fnissjam*
    *nosbuffar*

    1. Mjau, Pepsi har en lång resa hem 40 mil till sitt eget riktiga hem… Hon har sedan upphittandet varit hos sin husses föräldrar. Det var dit familjen var på väg när bilen kanade av vägen och Pepsi smet ut i julaftonsnatten. Skönt att hon är till rätta! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *