Tvåhundra utkast – var kommer alla idéer ifrån?

Jag påstod att jag skulle slappa idag. Eftersom säkerhetskopieringen skulle stå här och ticka i lugn och ro. Men parallellt så började jag att rensa lite i högarna med papper kring datorn, i synnerhet den lilla blå asken som innehåller alla lappar och kom-i-håg-kort med utkast som jag sparat för att skriva om någon gång när jag får tillfälle. Det var cirka 200 lappar! Oj vad inaktuella en del hunnit bli – och hoppsan vad aktuella somliga fortfarande är!!!

Här är emellertid ett axplock på de mer otydbara noteringarna:

”SPA!” står det på en gul lapp. Inget mer. Klart intelligent anteckning…

”Kolla med Millan 2011-01-21” klargör inte särskilt mycket och jag kommer inte på vem Millan är.

”Barnspel med katt i ICA-Kuriren” utan datum. Inte så lätt att återkoppla.

Den här då: ”2010-09-07 RACERÄNDER” – undrar om det ska vara racer-änder eller race-ränder? Den åker nog i papperskorgen…

”Besvara: ’Vi blir ledsna av det du skriver – alla är inte dåliga.’ – skriva att man inte menar de goda, men måste göra folk vakna, medvetna och agerande!” står det också på en not utan datum. Hoppsan, undrar i vilket inlägg av mina flera tusen som jag trampade någon på ömma tassar? Måtte det vara förlåtet nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tvåhundra utkast – var kommer alla idéer ifrån?”

  1. Mjau, här har vi datum på många lappar. Hittade t o m en lapp med bara datum och ingen text?! TassKram Wikki

 1. Kanske Millan är hon som gör så roliga kattanimationer? http://www.millan.net/

  Jag törs inte skriva sådana där lappar för jag gör som du, glömmer varför jag skrev dem. De absolut mest akuta hamnar som post-it på datorskärmens kanter eller ovanför kattkalendern på källardörren i hallen… i övrigt skriver jag i fickkalendern. Är född glömsk, och det har inte blivit bättre med åren! *skrattar*

  Spa låter som en utmärkt idé – kanske något åtminstone damerna i Wikki Crew borde unna sig?

  Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  1. Mjau, vi ska nog ta en trisslott till helgen och hoppas vinna en slant till en spa-resa?! Skulle vilja återse en hälsosam plats vid Balatonsjön… suckar matte. Vi katter nöjer oss med det lilla katt-spa-redskapet vi alltid har med oss, praktiskt och alltid lagom stort: Tungan!!! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *