Tänkte slöa idag


…och städa klöstornet lite. Människorna behöver datorn för säkerhetskopiering som tar en stund. Så vi hörs senare! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tänkte slöa idag”

    1. Mjau, det går så segt bara att göra annat medans säkerhetskopieringen pågår – man vill ju inte ”störa den” liksom… NosPuss Wikki

  1. Åh vilken härlig bild!
    Här slöar vi mest och vi kör med tasshealing för matte är förkyld.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *