Rätt TASSERIETsvar: 56 böcker om katter!

Mjau, jag ska ta en bild på boksamlingen i morgon, så ska ni få se! det blir faktiskt några rader i bokhyllan! Och vad betyder detta beträffande vinnare i Tasseriet? De närmaste tävlingssvaren är följande:

54 st – Sambo
57 st – Rafael
59 st – Dui

Och vinnare är alltså
Klosterkatten Rafael!!!
Grattis!!!

Sippo, jag vet att du önskade vinna den där kattselen som det står ”Security” på – men jag ska se om jag kan få fatt på en sådan i din storlek också… KjelleBus, jag hoppas verkligen inte att du sitter besviken med alla avtuggade klor nu – du kommer säkert också att vinna ett Tasseri en vacker dag, för det kommer flera! SNART!!!! (Det gäller alla er andra också!!!)

Summan av Tasseriet slutade i alla fall med att 21 tävlande katter och deras människor samlade ihop totalt 2 200 kr! Alltså betalar jag nu in ytterligare 700 kr till Fj-100-katterna!!! Då har de fördelat på tre tillfällen fått hela pengen!

Innerligt TACK allesammans för en ljuvligt spännande Tasseri-omgång – och jag hoppas så att ni vill vara med på flera Tasserier!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

21 reaktioner till “Rätt TASSERIETsvar: 56 böcker om katter!”

 1. Är det sant!!!???
  700 kr till, det är helt otroligt. Nu kommer en till hona kunna kasteras i Fj-100 och jag tror faktiskt inte att Elin som ensam drar i detta projekt hade klarat det utan det här tasseriet och det är dagens sanning. Ännu en kattkoloni kommer se slutet på förvildade kattungar i ladan!!! Tusen morrhårsdarr/sekund, KRAAAM Sara på Livbojen!

 2. Vad himla kul att Rafael i Klosterkatterna vann. För jag är säker på att han delar med sig av sakerna till de andra i klostret. Hoppas få se ngn stilig klosterkatt i selen, en ny Conny-säkerhetskatt kanske. Grattis!!!

  Hoppas det löser sig så Sippo får tag i en också.

  1. Mjau – jodå Rafael har redan gett besked om hur han tänker dela med sig. Han är god, den lilla lurvisen! TassKram Wikki

 3. Oj, hela femtiosex böcker om oss katter?! *stora ögon*
  Du måste ju vara världens smartaste kisse ju.
  Tänk om det gick att hitta en sån där tuff sele, då köper jag den på direkten!
  Många nosbuffar.

 4. Rafael blev så till sig i pälsen av beskedet att han snurrade runt sig själv en lång stund och bara jamade. Nu har han slutat tjata på mig att kolla Tasseriet… istället tjatar han på mig att kolla posten *fnissar*. Men det är honom väl unt, han sa att han som f.d. hemlösing väl inte kunde vinna på ett så fint Tasseri, så jag fick förklara för honom att i kattvärlden är alla missar lika mycket värda. Det är bara i människovärlden som det görs skillnad på folk och folk…!

  Grattis till pengarna, Fjärdhundra-kolonin! Vi är lyckliga bortom jam att ni får komma in i värmen och blir omtasstagna av snälla tvåbeningar! *kuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr*

  Tassat av Imma, abbemissa och taleskatt för klosterkatterna.

  1. Mjau, vi sak nog se till att ditt välförtjänta paket är laddat med trevliga saker, Rafael! ♥
   NosPuss Wikki

 5. Oh så roligt att Rafael vann!!
  Och att Fj-100 katterna får det mycket, mycket bättre!!
  Grattis allihopa
  Nosbuffar

  1. Mjau, vi blev verkligen nöjda med det här Tasseriet och det kommer att glädja många! Tack så innerligt för alla bidrag! TassKram Wikki

 6. Å vad jag är glad över att det blev så mycket pengar på tasseriet! – och naturligtvis är jag också glad och stolt över min lilla söta Rafael och jag VET att han kommer att dela med sig för det har han sagt till mig i telefon när han ringde för att berätta. Så härligt att det blev en så pass bra hjälp till fj-katterna.

  Kram till alla och envar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *