Theos ben läker fanTASStiskt!


Det här är fullständigt otroligt underbart! Se resten av matte Lillys ljuvliga foton på vackre livsglade Theo HÄR på hans egen FB! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Theos ben läker fanTASStiskt!”

    1. Mjau, han ser pigg och lycklig ut och det är ju skönt om han inte har ont längre heller! Men oj vad trist det måste vara att tvingas vara stilla och försiktigt? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *