Jag har fått awarder!

Av snyggingen Harry har jag fått denna award:

Den ska tydligen tassas vidare till fem nya mottagare…
Jag ska fundera lite på vilka! Tack Harry!

Och av Esbe har jag fått denna award:

Ett uppsKATTat omnämnande motiverat så här: ”Som nummer fem väljer jag Wikipedia med sina små kluriga och finurliga blogginlägg, kärlek till djur och omsorg om alla katter, främst de hemlösa och utsatta” – tack Esbe! Också denna ska jag tassa vidare, när jag klurat ut till vilka!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag har fått awarder!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *