Biodags i kväll med Linnsen

Mjau, jag har min TassDrivna FurTop-dator med i kväll när Linnsen bjuder på förPremiär på filmen ”Mästerkatten” – hela två dagar innan människornas biopremiär!

Rapport från biomingel och premiärfest kommer!
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Biodags i kväll med Linnsen”

    1. Mjau, vi tar med biosnacks, har tömt hela hyllan i skåpet över frysen där matte gömmer allt gottis… NosPuss Wikki

    1. Mjau, vilken härlig resa i limon till Kattjamarsvik – tur vi tog den extralånga limon så att alla fått plats! Snart framme och festmat väntar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *