Ytterligare 500 kr till Fj-100

Mitt Tasseri T6 har nu jamat in ytterligare 500 kr som jag omgående flyttar över till Fjärdhundrakatterna! Alla som vill vara med hittar Tasseriet HÄR, det går att anmäla sig ända t o m den 2/2 kl 21.00! På länken ovan står hur det går till – och man måste inte vara bloggkatt utan alla som vill får vara med! Missa inte chansen att vinna hela det här fina paketet:

Så nu har sammanlagt 1500 kr från er kära vänner hjälpt till! ♥

Idag har två honor och en hane av Fj-100-kolonins katter blivit kastrerade. Jag hoppas de kan vila upp sig ordentligt i lugn och ro nu, så att de läker bra. Man får ju inte ha för bråttom att släppa tillbaka katter i ett TNR-projekt utan måste vara helt säker på att de läkt ihop ordentligt efter kastreringen. Minimum tid inne är 4 dygn, men beroende på hur skygga/rädda katterna är får man bedöma vilken tid som sedan är lämplig.

Du kan läsa jättemycket bra information om vad TNR är och hur det kan gå till på Göteborgs Katthjälps hemsida HÄR. Klicka på fliken ”Förvildade katter/TNR”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ytterligare 500 kr till Fj-100”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *