Bättre restaurang på Landet


Fyra sorters torrfoder och fyra sorters blötmat… *saknar*

Matte påstår att jag riskerar att bli tungviktare. Medans Nova är TUNNviktare. Jag tycker det är viktigare att Nova blir lite rundare? Vi måste nog jama ihop oss om det där…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Bättre restaurang på Landet”

 1. Pelle jamar det samma! Han vill ha mycket mat, nu. Fast han får nöja sig med små portioner, ofta istället. Han blev en tunnis av sjukdomen.

  1. Det är ”Ristorante Chez Tanja” ungefär. Fast hon får visst också bantarmat nu för tiden! *suck* NosPuss Wikki

 2. Åhh stackare! Förstår att du saknar den restaurangen.. Så himla dålig stil att säga sådära.. Alla katter borde få äta vad de vill tycker då jag.. Ingen katt är ”tungviktare”, vi är alla speciella och så är det bara.. Hade du varit nära oss så hade du fått komma hit och äta.

  Nosgos och Stöd

   1. Exakt! Tungviktare? Pyttsan! Muskulös? Absolut! 😀
    Du är himla fin kompis och får inte bli mindre i storlek.
    Nosgos och ett par Mjölkisar (i smyg)

    1. Ah, tackar! Ni hör ju hur min mage knorrar! Fast husse säger att det är golvet som knarrar av min tyngd?!
     TassKram Wikki

  1. Mjau, jag är nöjd med ett par påsar Pussi blötfoder om dagen ungefär – Sensations eller Exotic om jag får välja. Och det står TVÅ tolvpack under arbetsbänken men jag får inte öppna dem själv???! Vi får dela på en påse om dagen… *suck* NosPuss Wikki
   PS Fast vi får ju torrfoder också….

 3. Heja Wikki, protestera på bara. Tycker du ser lite mager ut. En FlatCat i familjen räcker väl!!
  ♥Nospuss♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *