Tasseriet: Redan pengar på väg!

En nyinfångad liten Salla undrar var hon hamnat!? Fem ungkatter från Fjärdhundra-kolonin togs in igår och nu väntar bl a avmaskning!

Till min glädje har Tasseriet T6 (Som du hittar HÄR!) redan lockat några givmilda deltagare och eftersom pengarna behövs akut så har jag flyttat över de första 1000 kr redan nu till Fj-100-katterna! ♥

Häng med på Tasseriet du också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tasseriet: Redan pengar på väg!”

    1. Mjau – tänk så snabbt vi tillsammans kan göra skillnad i livet för några kattkollegor! *spinner* TassKram Wikki

  1. HURRJAM!
    Jag skall sätta ner tassarna och se till att matte tassar över pengar i tasseriet snart. Du vet hur de där tvåbeningarna är ibland – ”skall bara” först….
    *nosbuffar*

  2. Verkligen SUPER bra att Elin redan fått in 1000 kr till sina kastreringar, med ca 15 honor så behöver hon få in-tassat så mycket hon bara kan! I nästa vecka har hon kastreringstid inbokat för ca 4 katter så nu börjar kämpandet för att få stopp på de kattungar som snart kommer att födas i kolonin! Man sover lite bättre om natten när man vet att en efter en blir kastrerade och att det finns så många fina människor och katter som tillsammans tassar in pengar!!!! TACK å Fj-100as vägnar!!!! Många morrhårs viftningar, Sara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *