Sören är på väg!

Mjau, idag tuffar vår älskade hittekattvän Sören med marknadsvagnen och så klart matte Nalle och husse Lasse upp genom Sverige för att komma till oss i Örebro! De kommer att stå på Hindersmässan, en utomhusmarknad med traditioner ända sedan 1300-talet!

Så här såg en marknadsdag ut år 1882 men nu för tiden är det definitivt annorlunda!

Stortorget är liksom centrum i Hindersmässan, men den breder ut sig över centrala Örebro utefter Drottninggatan, Storgatan och Järntorget också. Förra året räknade man med att det kom 80 000 besökare!

Mässan invigs i morgon kl 11 utanför Nicolaikyrkan. Invigningstalare är Lars O Molin, kommunfullmäktiges ordförande och Pär Westerling, komminister Nikolai församling. Invigningen avslutas med fanfar av Örebro blåsensemble.

Marknadstider: 25-28 januari 2012
onsdag – fredag kl 08.30-19.30
lördag kl 08.30-16.00

Kör försiktigt hit, Lasse! ♥ Vi kommer att skynda oss till er för att klappa Sören!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sören är på väg!”

  1. Jag är här nu.

    Sover på mitt söta öra allaredan för att orka med att jaga sedlar ur bössan om någon är så snäll att stoppa i några sådana..
    Vi syns. Nospuss
    Sören

  2. Om jag ber min matte sända en 20:a… skulle ni kunna ge Sören en stor puss på nosen från mig *rodnar*?..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *