Kattskelett på verandan – bildvarning!

Det var inte mycket kvar av några av katterna när Länsstyrelsen i Värmland äntligen kom till aktion för de vanvårdade djuren – skinnbitar och skelettrester hittades ute på verandan! berättar GT.

Ägaren, bosatt i Arvika, hade haft två besök av djurskyddsinspektörer tidigare och jag kan inte annat än undra ”Varför ingrep ni inte redan vid första besöket och såg till att de kom därifån, att ett katthem fick rädda katterna?!!” – nu först då personen slussats till vårdboende och katterna varit utan tillsyn i sin misär en längre tid, så omhändertogs de. För sent som vanligt, gissar jag. Länsstyrelsen kunde inte ens hitta det antal katter som skulle finnas inomhus, så man kan ju undra om de också varit tvungna att äta utav varandra??!

Varför är det sådan skillnad på katter och andra djur? En hund hade inte lämnats i limbo att klara sig bland sopor och smuts på det här sättet! Det är dags att höja tassen för en högre jämställdhet mellan hundar och katter! Vi katter ska ha samma respekt och samma rätt till omsorg!!! Och rätt att få LEVA! Jag hoppas innerligt att Länsstyrelsen inte bara avlivar dem utan har förnuft nog att ge dessa katter chansen till LIV…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattskelett på verandan – bildvarning!”

  1. Vi klosterkatter vill att de blir sam…sam… – va heter de gammelmatte – samordning mellan de olika delarna av lande, så att en som bor långt ner å en som bor högt upp har samma regler. De ska inte betyda någe om man – som Kjelle Bus bor nere eller om man bor däruppe där solen lyser hela natten. De ska va samma regler överallt. När de där som ska kolla om vi katter har de bra kommer så ska de jöra på samma sätt i hela lande. Har ja sagt de så alla förstår nu, gammelmatte?

  2. Nämen fy fabians! Jag jamar med dig kompis, det är helt förskräckligt och såå jamars onödigt att det ska få gå så långt! Varför kan inte alla tvåbeningar vara lika rädda om oss katter som de är om andra djur? Såhär ska det inte få vara! Stackars katter! De har de nog bättre hos Skaparkatten än här nere bland idiotiska tvåbeningar! Jag blir riktigt jamars lessen och förbannad! MORRR FRÄÄÄÄÄS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *