3000e besökare hos Linnsen


Mjau vad kul, Linnsen! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “3000e besökare hos Linnsen”

 1. Tihi, var det du som var den 3000:e??? Jihooo, jimjau!!

  Tänk så många som har hälsat på på min blogg! ♥
  Jag är jamarlycklig!

  Nosbuffar från Linnsen

  1. Du skriver en fin blogg Linnsen och jag tror du har en bra back-up av Frank, matte och lillhusse. Och Lurrvar, som jag tror kommer att vara till mycket glädje också! NosPuss Wikki

  1. Mjau vad härligt! *fniss*
   Ursäkta att vi dock lånade Stora mattes tjänstetejp den var inte särskilt vacker men den var hållbar! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *