Jag håller med!

Man ska börja dagen med ett leende säger Stockholms Katthem på sin facebook och jag kan inte annat än hålla med när de har lagt upp den här filmen:
httpv://youtu.be/Ym7YNqSSZf8

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag håller med!”

  1. Underbart klipp! Jag brukar ha brottningsmatcher med mammas föräldrars hund, Astor. Men han är lite feg och brukar gömma sig. Men jag hittar honom alltid till slut 😉 Myser tillsammans gör vi med, men bara i hemlighet, när ingen ser. Jag vill inte riktigt erkänna att jag är bästis med en hund!

    1. Mjau men det är gott att ha hundkompisar! Min hundmamma var jättesnäll och jag kan fortfarande gosa snälla hundar! *kurr* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *