Ses vi i mars?

Mjau, det handlar inte om att jag vill dejta någon marskatt – utan om att Örebro Katthem ska delta som vanligt med monter på ”NERK” Nerikes Kattklubbs stora utställning på Conventum Arena i Örebro helgen 3-4 mars! Jag har hört att Nalle och Sören och co kommer, så jag hoppas att fler kattvänner vill komma och träffa oss alla! Det är ju gott om tid att planera!!! Skriv in det i din almanacka!

NERK har  tidigare haft en utställning i januari och en i juni, men i år är de alltså sammanslagna till en enda. Så här såg det ut förra årets junibord för katthemmet:

Oj oj hur ska vi toppa det? Nu måste vi samla ihop lotterivinster!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Ses vi i mars?”

 1. *räcker upp tassarna* Vi kommer – och hälsar givetvis på i montern – om allt går som det ska!!! Jansson för att visa upp sin skrangliga lekamen, och Pejst för att leka kaffepetter och fräsa och puttra lite åt omvärlden!

 2. Våra mattar hojtar att de kommer, och att de hoppas att ni kan få till en bloggkattsträff som förra gången de var där!

  Lotterivinster kan nog vi hjälpa till med, tror jag – skall jama med matte om den saken.

  Tass från Imma, abbemissa.

 3. JAA såklart vi försöker åka, .. eller matte iallafall.. Så spännande det vore att träffa Sören den stilige!
  Om någon åker från Stockholmstrakten delar hon gärna bensinpengar eller tågkupé!
  Tasskram

 4. Funderar på att försöka skicka upp Matte, men det är ju en bit för henne. Kanske att hon kan hänga med Nalle och co för de kommer ju här nerifrån också. Skulle vara så kul att träffa en massa bloggkompisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *