Häng på Tasseriet T5 idag! Påminnelse!

IMG_6739img_6823Allt det här kan du vinna:

Ett helt knippe fantastiska saker kan bli dina! Tasseriet är till förmån för Stockholms Katthems arbete med kolonikatterna (Läs mer HÄR) och varje liten krona är välkommen!

Alla, även den med liten kassa, kan vara med i Tasseriet och ha lika stor chans att Tassa hem detta exklusiva Wikkipaket! Följ instruktionerna här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T5-… (Det kan vara T5-Pyret, T5-kattnamnet eller T5-909897, det avgör du själv!)
Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.

– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 14/1 kl 21.00.
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.img_6745

Visst vore denna tavla fin att ha hemma?!! Läs mer om Tasseriet HÄR.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *