Snygga kopplingar och knäppa klipp


Har du inget att göra, så klicka in på PROCATINATOR och slumpa fram en film eller animering kopplad till en passande låt! Och LE!!!!
”You spin me round” med DeadorAlive ser ut så här, fick tyvärr inte med länken:

och ”Move bitch!” med Ludacris så här:

Men mjau, det måste ses och höras samtidigt! *jamfniss*

Klicka på den här bilden så hör du Alphaville’s ”Big in Japan” till den:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Snygga kopplingar och knäppa klipp”

  1. Haha! Grymt rolig! 🙂 Kunde suttit länge, men fick en superhit med Banana Phone och en snygg perseraktig katt… dumt att försöka toppa något sådant (OCH jag behöver sova)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *