Många stora projekt på gång just nu


Just nu jobbar vi – Wikki crew med matte och Stora matte – intensivt med flera stora projekt som vi inte kan jama så mycket om förrän de är klara… Det känns besvärligt att vara hemlighetsfull, men bara för att ni inte ska undra varför vi kan verka lite disträ här på bloggen, så berättar vi i alla fall att det är för att vi har tassarna fulla just nu!

I kväll har arbetsgruppen kring Svekatt ett nytt möte, och jag hoppas snart också kunna berätta mer om vad som händer där ! Så mycket kan jag viska att en logo och en hemsida är under framtagande och det kommer att finnas bra information tillgänglig där!

Så håll ut – det kommer att klarna så småningom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Många stora projekt på gång just nu”

  1. Åh va spännande! Vi har funderat på Svekatt här hemma kan jag berätta, skoj att det kommer mera :). Kom ihåg att du måste vila också kompis så du inte förlorar all energi och ork för då fungerar ingenting mera *ork skickas med post*. Nosbuff

  2. Mjau, så spinnande! Särskilt ser vi klosterkatter fram emot att sprida informationen om Svekatts hemsida och logga m.m… men givetvis älskar vi hemligheter också, särskilt när de kommer från Wikki & Crew!

    Tass från Imma, abbemissa och påhejande supporter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *