Vi pysslar om husse

Husse har feber och som vanligt innebär det att hans hjärna luddar ihop totalt.
Han irrar omkring med en kopp ljummet kaffe och försöker komma på vem han är…
Vi ska omedelbart ta tass om honom och gosa ner honom i sängen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vi pysslar om husse”

  1. Ordination: Sängläge. Katthealing. Sömn. Mera katthealing. Försiktigt intag av lämplig föda o vätska. Vid behov (och ork!) kan även lätt förströelse (tex rolig bok, radio) komma ifråga. Vila. Vätska. Katthealing… osv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *