Recept för husse

Matt LeBlanc boxing with a cat (Top of the Heap)
Vi har just kommit på att husse oftast blir sjuk under de perioder då han är ledig för mycket. Han mår alltid bättre när han är i gång och jobbar med något. Så nu ska vi sätta igång och ge honom ett program med träning, så han kommer upp i varv lite mer. Inspirerade av bilden ovan ska det bli kattifierat naturligtvis! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Recept för husse”

  1. För mig brukar det vara så att om jag haft mycket att göra en period så blir jag alltid sjuk när jag väl slappnar av igen. Förkylning på förkylning. Skumt det där :-S

    1. Konstigt? Har dte kanhända med att immunsystemet kräver en viss anspänning för att fungera? Vi får busa lite tuffare med husse så kanske han piggnar till?! *blink* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *