Trötta mattar idag

Igår kväll när matte och Stora matte nöjda och glada lämnade Husdjursmässan i Kista fick de lite bråttom för att hinna med pendeltåget, så de promenerade raskt i kvällsmörkret. Då snubblade Stora matte på nåt som stack upp ur marken, ett metallstöd till nån sorts nedkört trafikhinder, och slog i skenbenet rejält. Det blev ett jack och en rejäl svullnad som idag är vackert blålilaröd.

Inte nog med att Stora matte börjat höra dåligt, hon ser dåligt i mörker också uppenbarligen. I fortsättningen ska vi se till att hon bär sådana här benskydd och pannlampa!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Trötta mattar idag”

  1. Oj då – hoppas att hon inte skadade sig allvarligt! Hmmm, benskydd och pannlampa låter bra tycker vi! Glöm inte knä-, hak- och armbågsskydd. Och hjälm. // nosgos å gottisar, M&K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *