Tack för att du finns och ger katterna en röst!

När en katt flyttar: Alla vi som har med katthem eller katthjälp att göra vi vet hur ont det kan göra i ett engagerat hjärta den dag den kära katthemskatten/jourkatten ska flytta till ett nytt hem! Fastän man inget hellre vill än att de ska få ett fint eget hem med egna människor att få kärlek utav!

Och i helgen flyttade Dina från Södertälje katthem, efter en tid som katthemmets bloggkatt. Vi ser med förväntan fram emot en ny missa/misse att följa, den tid det behövs för att den i sin tur ska finna sin människa! *spinner mjukt*

En blogg är ett härligt sätt att puffa för en katt som söker hem, och ju mer just den katten får synas, ju större chans att hitta någon som fastnar för det lilla pälsansiktets vädjande blick!

För katthem som har aktiva hemsidor och bloggar vet vi hur ivrigt de läses av långt fler än man tror! Så det är ett bra sätt att ge en hemsökande katt en profil och en jamande röst!

Mjau, vi vet också hur det känns att skiljas: Varje hittekatt som tassat in i ens hjärta gör det med sådan kraft att de tar en bit av det med sig när de lämnar plats för nästa katt… Och kanske är det så livet fungerar: Våra hjärtan rymmer trots allt möjligheten att älska igen och igen och igen! Dessutom blir det en del av de goda ringarna som sprider sig omkring en människa som ger av sig själv och sin kärlek – det når nya människor och ger värme och så småningom kommer en våg av det tillbaka! ♥

Speciellt till Kattson på Södertälje Katthem, men även till alla er andra som hjälper oss som kommer till ett katthems vård att få berätta våra historier, vill jag från hjärtat jama:

Tack för att du finns och ger oss katter en röst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Tack för att du finns och ger katterna en röst!”

  1. Det finns lite Kattson-personer på alla katthem tror jag, och det är tur att de finns! ♥
   NosPuss Wikki

 1. Injamar: Tack Kattson och alla andra som lägger ner hela sitt hjärta och sin själ, sin tid och sin ork i att hjälpa! Vi beundrar er!! // nosgos å gottisar, M&K

 2. Vi som följer katthemskatternas blogg, vi vet vad Kattson/Blogghjälpen betyder för Södertälje katthem! Vi är tacksamma för all den kraft som läggs ner på dessa stackars katter med sina olika historier, och vi ber till Skaparkatten att dessa människor skall orka fortsätta med sitt viktiga arbete.

  Nosbuffar från gammelmatte Gitte.

 3. Jamar instämmande med de andra! Kattson är helt fankattisk i det jobb hon gör för alla missarna, inklusive mig själv en gång i tiden. Det är så jamarbra att hon och alla andra i landets katthem finns. *kurr*
  *nosbuffar*

 4. Kattson tackar får de fina orden. Du Wikki gör själv ett fantastiskt arbete för katter liknande de jag försöker hjälpa på Södertälje Katthem. Sen vet både du och jag att det finns många, många andra som lägger ner mycket arbete på katthem och på andra sätt för att hjälpa katter i nöd. Ni ska också ha ett JÄTTESTORT TACK! Utan er skulle det bara inte fungera. Vi måste alla fortsätta vårt arbete för det finns många katter som fortfarande behöver vår hjälp. Vi får inte svika dem!

  1. Mjau, det är precis som du och jags kriver: Ett tack till alla de som räcker ut en tass och hjälper till! Oumbärliga och underbara, allesammans! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *