Tasseriet tassar på!

41 katter har nyss landet i jourhem med hjälp av Stockholms katthem – läs mer HÄR. Många av dem behöver hjälp med hälsan – magra kattungar framför allt!

Genom att delta i Wikkis Tasseri T5 kan du ge en gåva till dessa många behövande kater och samtidigt ha chans att vinna ett fint paket med härliga kattsaker och en exklusiv kattavla, ett signerat tryck av Carolina Grönholm:


Tasseriets hela innehåll* finns beskrivet i fler inlägg om du scrollar bakåt i bloggen och så här går det till att vara med:
Alla, även den med liten kassa, kan vara med i Tasseriet och ha lika stor chans att Tassa hem detta exklusiva Wikkipaket! Följ instruktionerna här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T5-… (Det kan vara T5-Pyret, T5-kattnamnet eller T5-909897, det avgör du själv!)
Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.

– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 14/1 kl 21.00.
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.

Här är tävlingsuppgiften:
Wikki och Nova har en rymlig låda där alla deras kattleksaker bor, när de inte används… Hur många leksaker tror du att vi har tillsammans i lådan?

*Det kommer att hamna lite roliga saker som det står Stockholms Katthem på också i paketet, dem visar jag senare idag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tasseriet tassar på!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *