Mer mässbilder

Matte visade Stockholms katthems stab hur man pillar fast ballonger i ballonghållare:
Stunder av kärlek delades mellan Stockholms Katthems kattunge Finlay och besökare:

Just idag var det Maine Coon-utställning, och de coola bjässarna tog det i egna tassar med att möblera utställningsburarna bekvämt. Vad säger att man ska ligga ovanpå sin korg?

Den stiliga Mjau Gentlemannakatten tog mig i sina tassar och jag svimmade… Nästan i alla fall. Hjärtklappning fick jag faktiskt och försökte övertala honom att komma till NERKs kattutställning i mars i Örebro!

Vi såg ett nytt användningsområde för kattlådor också: Lekhage!

Tack snälla alla som fick oss i Wikki Crew & Flat Cat Wikki att känna oss välkomnade och delaktiga: Suzanne och gänget från Stockholms Katthem, alla i Kattstallets monter, KattVärnets entustiaster, KattFondens trevliga stab och Djurskyddets personal! Liksom Mjau-teamet, CalleCat som skänkte oss av sin kattsand, och alla som skänkte saker till Wikki’s framtida aktiviteter här på bloggen! Med flera! Och tack till Barbro – både för fikat och de fina sakerna i påsen! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mer mässbilder”

  1. Vi är så glada att du kom Wikki, även om det var i en väldigt platt version 🙂 Och våra underbara vänner Stora Matte och Matte, vi hoppas att ni kom väl hem efter alla turer med tåg och bussar. Ni gör så oerhört mycket för hemlösingar! Imorgon ska jag köpa litet fin jord och plantera äkta Wikkigräs till Chanda, Pumba, Milton och Knorre. Jag tror att speciellt Chanda kommer att uppskatta den fina presenten från er. Själv är jag särskilt stolt över att få vara en av de första bärarna av det oerhört fina ’hemlösings-kattbeskyddar-ordens bandet’. Matte Miriam kommer säkert att avslöja för alla vad det innebär, men jag lovar: DET ÄR NÅGOT VI ALLA SKA SE TILL ATT ALLA SKA BÄRA!!

    Nu har vi en dag kvar på mässan som vi på Stockholms Katthem liksom alla andra katthem som deltar, kommer att utnyttja så mycket vi bara kan för att få ut budskapet om att vi ska kastrera, vaccinera och id-märka våra älskade familjemedlemmar på 4 ben. Och – STÖD DITT LOKALA KATTHEM!

    Nosgos
    Katthemsmatten Suzanne med älskad 4-bent familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *