Lite extra till Tasseri-paketet T5


Mjau – det här blir ett paket för en köksorienterad kattmänniska för här kommer det med ytterligare en cool disktrasa med katthemstryck! *blink* Plus ett fästingplockarkit, en nyckelsnodd, en piggborste och en riktigt cool flasköppnare! Så här cool:
 *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Lite extra till Tasseri-paketet T5”

  1. Åh dessa kapsylöppnare är bland de bästa som finns! Jag har själv en, dock utan logga, som jag nu snart haft i sådär en 7år. Så den börjar tyvärr bli väldigt sliten :'(

    Ska försöka att lämna in ett bidrag och ett svar på frågan (som jag inte har en endaste aning om vad svaret kan vara!!) så jag kan få en ny fin ersättare till min lilla firre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *