Många spännande montrar


Vi träffade en Maine Coon i full stretch! Och MjauKatten – bild på det kommer i senare inlägg. Just nu sitter matte och Stora matte i tåg på väg hemåt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Många spännande montrar”

 1. Åh va spännande det såg ut.. Jamars trist att vi bor så långt bort, annars hade mamma och jag varit där en sväng vi också 😀 Nosbuff och Tassklapp

  1. Mjau, matte tyckte faktiskt det var värt sammanlagt fyra timmars tågåkande – två timmar åt vardera hållet! Vi träffade massor av trevliga kattmänniskor och katter och andra kontakter! ♥ Helt underbart! NosPuss Wikki

 2. Vad många fina bilder! Jag gillar maine coon katter, dom är så majestätiska(om det är ett riktigt ord). 🙂
  Kram

 3. Go Wikki! Go Wikki!
  Där du och din Crew drar fram händer alltid fantastiska saker!!!
  Gissar att du är lika glad som vi över att matte ÄNTLIGEN kommit hem från mässan. Vi förstår ju varför hon är där, men vi längtar ändå efter henne.

  NosGos!

  1. Mjau, det är alltid skönt när ens människor kommer hem – men så länge hon gjorde nytta på mässan så lånar husse, Nova och jag gärna ut matte! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *