Wikki FlatCat på bebisvisit


Nu har jag träffat Grafits och Colas lillhusse Teddy!
(Ser ni, Pejst och Jansson, Teddy fick ett av gosedjuren!)
Och så busade jag med Cola och Grafit – blev lite tuggad på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikki FlatCat på bebisvisit”

  1. Det får man verkligen säga var en lillhusse! 😉

    Vilken sötnos! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *