Wikki’s lektioner

I svåra livssituationer behöver man ofta en ledande Tass som hjälper en att komma rätt i tillvaron. För människor, som har lite överskott på hjärnmassa som inte används fullt ut, är det ibland ett svårt problem att finna sig själv och inse vad meningen med livet är! Oro och stress är några andra av människornas utmaningar.

Till alla er som känner igen sig på beskrivningen ovan har jag dammat av min Tre Lektioner i att vara som en katt, vilka jag skrev för flera år sedan. Du hittar dem i sidokolumnen under ”Wikki’s Viktigaste Jam” och varje lektion innehåller en praktisk övning, som hjälper dig att få lugn i själen!

För den som inte hittar sidokolumnen (Man vet aldrig hur andras datorinställningar ser ut!) så lägger jag länkar här också:
Lektion 1
Lektion 2
Lektion 3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *