Sixten fick 20 000 besök

Jag tror att Örebro med omnejd är stolta över sin bloggande prästkatt, i alla fall enligt tidningen NA, som skriver om honom igen: Nu att Sixtens blockering i Landstingets internetfilter i alla fall är borttaget. Jag tror att husse också är rätt nöjd med sin katt!

Undrar när NA kommer för att intervjua en Wikki? ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sixten fick 20 000 besök”

  1. Har den äran att KATTulera Sixten till alla hans besökare och reportage i tidningen 🙂
    Du ska se att den där tidningen snart kommer och intervjuar dig oxå Wikki !!

    1. Mjau, jag kan vara röst för dem som inte har någon plats i en egen blogg – men ni som har det kan ju jama tillsammans med mig och så hjälps vi åt! ♥ TassKram Wikki

  2. men, awwww, det var väl en liten fin lillhusse – och vilken bra storlek han kom i! Precis lagom för en kisse att ligga och gosa med! Om nu inte NA ringer och vill intervjua en liten Wikki, så kan väl liten Wikki vara med i t ex Aftonkatten? Eller i Kattuellt i teve?! // nosgos å gottisar, M&K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *