Ibland är det klokt att vänta

För alla er som undrat varför jag inte jamat om vad Tasseriet T5 ska gå till, så kommer nu ett svar: Jag väntade på det rätta projektet! Mjau, ibland är det så självklart vad som ska finansieras när man trycker på publiceraknappen för ett nytt Tasseri, men ibland blir det svårt. Men nu känns det som att jag hade en föraning och fick nyss svar på vad jag väntade på. Det här:

Stockholms katthem omhändertog häromdagen 41 katter i ett hem där kärleken fanns men kattflockens antal gått över styr. Det är en blandad skara katter i alla åldrar, som kommer att behöva vård, vaccinationer, kastrering med mera, och det kommer att kosta en rejäl summa. (Du kan se mer bilder och läsa mer HÄR på katthemmets blogg.) Till dessa katters hjälp vill jag dedicera T5-pengarna som kommer in!

Be alla dina kattvänner att satsa en liten peng i T5 som du hittar HÄR – så kan vi vara dessa katter till hjälp! En fin tavla finns ju dessutom att vinna plus lite mer saker!
ALLA är välkomna! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ibland är det klokt att vänta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *