Avklarat


Så var då allt avklarat med jul och nyår. Sista skinksnutten slukad och man börjar så smått plocka undan det mest skrymmande av julpyntet. Och berget av julgodis är inte lika lockande, de rester som finns kvar lätt ihopklibbade i botten av gotteskålen…

Men är ni fler katter som, likt mig, känner att människorna faktiskt missade den roligaste biten av jultraditionerna? Nämligen den att få kasta sig i en hög av prasslande julpaketspapper, riva och slita, leka och brottas med dem?!! Nästan lika kul är det också att peta ned saker ur granen och gömma dem! Nu kommer vi att leka ”Leta småtomtar och julkulor” åtminstone tills mitten av februari! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Avklarat”

  1. Åja, än är inte julen slut här hos oss. Gammelmatte kokade ny dopp i grytan igår kväll och griljerade en ny julskinka. Eftersom gammelmatte var så sjuk på julen så tar vi igen detta nu ikväll och några dagar framåt. Eftersom vi har plastgran så står den så grön och grann och med julsånger på TV och DVD filmer så kan man hålla kvar julen ett tag till. Det enda som fattas är de gäster som var här över juldagarna. De har ju åkt hem till sig, men i övrigt kan man återskapa det mesta. Kattonger och prassligt papper kan man ordna och saker att släppa ned från granen också.

    1. Mjau, man kan hålla julkänslan kvar i hjärtat också, även om julmaten tagit slut! ♥ NosPuss Wikki

  2. Vi busade jamarns mycket här vi ville främst åt snörena som matte var så dum att plocka bort från oss. Hon säger att de är farliga, hon verkar inte ha träffat dammsugaren menar jag!

    Nospussar cosmo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *