Lite till om Tasseripaketet!

Kurr – det är redan fyra anmälda till Tasseriet! Visst vill ni bli fler???! Instruktioner finns HÄR! Och ytterligare lite detaljbilder på innehållet:
En supergullig Nalle-skylt – visst känner man sig välkomnat utav en sådan!?? ♥

En klurig söt musmatta där man kan skjuta in sitt eget foto i den tomma rutan! Plus en leksak som är helt outslitlig! När de små bruna papperskorvarna i änden är sönderlekta så byter man bara ut dem mot nya papperstussar och fortsätter lattja!

(Om husse och matte orkar, vill säga!!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lite till om Tasseripaketet!”

  1. Jättefina saker! Skall försöka få min tröga matte att tassa in en slant i tid denna gången också. Vilket har visat sig vara lättare jamat än tassat.:)

    Nosgos

  2. Åh, en catdancer! Det är våra kissars favoritleksak, den enda som alla katter i familjen vill leka med! Jag har dock aldrig sett en sådan sedan jag köpte den vi har, för tio år sedan. Då lekte min svåger med en av katterna, då unge, tills han bara satt och flämtade och vi var tvugna att lägga leksaken så att han inte såg den för att han skulle släppa fixeringen…

    1. Mjau, det är en i stort sett outslitlig leksak dessutom! Man kan kroka fast allt möjligt i ståltråden! NosPuss Wikki
      PS Delta i tasseriet så kanske du vinner?! DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *