Katten Maja blev TV-stjärna också!


Vår katthemskompis som flyttade till äldreboendet Vintrosahemmets avdelning Murgrönan har fått vara med i TV4 Örebro! Du hittar det charmiga reportaget HÄR! Reportaget handlar om boendets blogg, och Maja har en framträdande roll även där! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Katten Maja blev TV-stjärna också!”

  1. Härligt med en blogg på ett äldreboende, det borde fler ta efter. Och att ha djur på äldre- och demensboenden vet vi sedan tidigare är mycket positivt både för personal och boende. Vilken fin liten kisa Maja är, hon verkar ta sitt uppdrag på allvar!

    1. Mjau, precis när du postade detta så höll jag på med researchen om den katten – se nytt blogginlägg som just publicerat här på min blogg! =^:^=
      Amerikanska djurgaskammare finns i ett otal varianter, ruggigt. *sniff* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *