Katter på väg till fest!

Photobucket
Vår kompis Mimmi fyller år, så det blir både nyårsparty och födelsedagsfest i kväll!
Grattis, tjejen, vi är på väg! Vi åker runt i vår limo och samlar upp alla katter som vill ha skjuts, och så kommer vi lagom till festen börjar allesammans! Husse, matte och deras gäster får nyårsfesta själva!

GOTT NYTT ÅR ALLA VÄNNER!  ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

26 reaktioner till “Katter på väg till fest!”

 1. ♥-lig Grattistass till Mimmi &…
  •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
  NEW YEAR ☆ 2012!

  /Jam & Kram från oss!

  1. Mjau, ska bara finputsa morrhåren lite till! Oj vad du guldglittrar, Nova, får du ha mattes skimmerögonskugga på hela pälsen?! NosPuss Wikki

 2. ☆。*。☆。。☆。*。☆。。☆。*。☆。
  (¯`·´¯)……………。 ☆。*。☆。
  `·., (¯`·´¯)……….★。\|/。★
  (¯`·´¯).·´(¯`·´¯)…♥ GOTT NYTT ÅR ♥
  ..` ·.·´(¯`·´¯)…..★。/|\。★

  /Tass från oss!

 3. Gott Nytt År, vi träffas hos Mimmi. Vilken kalas det blir! PellePlutt får ta det lite lugnt med grädden eftersom han äter medusiner.
  Kram
  Fjutten

  1. Mjau, vi har lite lättare varor med oss för den som måste ta det lite lugnt! Whiskas kattmjölk och lite tonfisk-sky! *kurr* NosPuss Wikki

 4. Gott nytt år mjauar Livbojens alla 180 katter som fått hem under 2011!!!
  Året som har gått har varit ett bra år, Livbojen har räddat drygt (några ligger i dräktiga Grynets mage) 180 katter!!! Både gamla, skygga, små, döva ja alla har de hittat sin matte och husse. Vi minns den vita kattfamiljen som kom in från att varit i polisförvar som Livbojen kunde rädda dagen innan de skulle avlivas. Bamse från misärhemmet med tandsjukdomen Forl som adopterades av en pensionär som också betalade hela hans operation. Ior som räddades från Torshälla kolonin och började spinna direkt när vi testklappade han med en pinne, så då fick han för första gången komma upp i en varm famn. Flip från Kattkolonin Stora Sundby som dag efter dag satt i jourhemmet utan att någon ville ha henne tills Gerd ringer och vill absolut bara ha Flip! Flip fick ett hem på landet och en pojkvän i katten Lucas. Salty som hittade sitt eget hem, en dag var Salty helt borta och jourmatte var ute och letade och såg då en katt som liknade Salty smita in i en kattlucka och precis efter kom en till exakt likadan katt in genom luckan. Det visade sig att Salty hade flyttat in me katten Lucas, en dag låg Salty där i soffan och ägarna trodde att det var Lucas. Så Salty fick stanna kvar med Lucas, en fantastisk historia hur en katt hittar sitt eget toppenhem!

  Vi vill passa på att tacka alla jourhem som öppnar sin dörr för de hemlösa, ni är ovärderliga! Utan er skulle Livbojen inte kunna rädda så här många katter! Vi hoppas att gamla jourhem stannar kvar och att vi får många nya jourhem 2012! Vi tackar alla som adopterat katter från oss, skänkt pengar och saker, köpt vår almanacka och satt upp våra rivlappar och på andra sätt hjälpt och spridit ordet om Livbojen. Vi vill tacka vår huvudsponsor Svenska Kyrkan i Huddinge som tryckte vår almanacka och övriga sponsorer Agria Djurförsäkring, Eskilstuna HundCenter och Neosoma.

  Vi minns Kattens Dag då vi fick träffa alla ni som stöttar Livbojen, det är alltid kul att ses, alla snälla ord, alla som skänkte pengar, kattmat och köpte vår almanacka! Beltrads fotograf som fotade Livbojens katter gratis, tack för de fina fotona!

  Vi har flera ex kvar av Livbojens almanacka 2012 där alla intäkter går oavkortat till våra hemlösa katter tack vare att sponsorer har gratis tryckt almanackan. Vi sänker nu priset till 70 kr + ev. porto. Den går att köpa på Eskilstuna HundCenter och Djurmagazinet i Eskilstuna samt via post, skicka då ett mejl för vidare instruktioner till: info@hittakatten.nu

  Vi vill också tacka alla som arbetat med att få bukt med kattkolonier, det ser vi som ett jätteviktigt arbete , att kastrera hela kolonin medan man letar hem och att leta efter stall och lador där de som är för skygga att för bo inne eller bygga kojor till kolonin (TNR). Vi vill tacka Niina på Hemlösa Katter i Nöd som satte stopp för att en kattkoloni i Stockholm inte växer, Mona på Solkatten som satt stopp för minst två kolonier, Göteborgs Katthjälps fantastiska arbete med Backa-katterna och EwaKajsa som hjälpte kattkolonin i Stora Sundby. Vi vill också tacka EwaKajsa som hjälpt oss under det gångna året. Då Stora Sundby-projektet drog igång kom vi i kontakt med EwaKajsa som sedan dess är med i Livbojen.

  Ni som har skänkt pengar kan känna er trygga med att Livbojen ALDRIG avlivar friska katter. Vi anser att även skygga katter har rätt att leva. Vi jobbar för TNR och de skygga katternas rätt att leva. Inom kort kommer ni att kunna läsa mer om TNR på vår hemsida.

  Vi hoppas att alla avstår från att använda smällare och raketer för djurens skull. Vi på Livbojen önskar alla ett Gott Slut & Ett Gott Nytt År! Vi ses 2012.

  1. Mjau, kompisar, vi kommer! TaxiKatten rattar limon med van tass och hittar precis ÖVERALLT! Vi ses om en stund! NosPuss Wikki

 5. Svänger ni förbi och hämtar oss??
  Roxy har piffat hela dagen,
  jag tycker att jag är fin som jag är…
  Paaartyy..

  1. Mjau, somliga har ju redan den lilla svarta aftonpälsen på sig… Kommer strax, ska hämta upp lite missar i Södertälje också. Men TaxiKatten kör så tryggt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *