Auktion eller Tasseri?

Funderar på att börja det nya året direkt med att ragga kattbidrag… Jag har en fin tavla och lite andra saker undangömda i mitt Hemliga Skåp, och funderar på vilket som är bäst:

Att ha en Auktion eller ett Tasseri?! Vad tycker ni?
Och vem/vilka katters hjälpare ska få behållningen den här gången?

Kom med tips och idéer – så jag vet hur jag ska sätta igång. Hade tänkt göra ett riktigt FINT PAKET den här gången!!! Det är lika bra att börja med en snygg start!

När jag letade efter ett startlinjefoto med katt hittade jag Pounce – en kul katt episod 1 och episod 2 – tänk vad lite fantasi, humor och en katt kan göra skönt resultat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Auktion eller Tasseri?”

 1. Vi röstar på TASSERI, så att alla som vill kan delta!
  När vi – för ett tag sedan – behövde hjälp att rädda livet på Ozzy och Bella, kom vi för första gången i kontakt med KATTJOUREN. En fantastisk och engegerad organisation, som vi sedan dess med stor glädje följer! Vore dom värdiga mottagare av ”priset”?
  Nyårs-tass-kramar

  1. Det är argument jag lyssnar på – söta örat lyssnar alltid! *blink*
   Ska kika lite på KattJouren, aktiva är de verkligen! NosPuss Wikki

 2. Matte och jag tycker att Töreboda katthem ska få behållningen så de kan få igång sitt katthem snarast möjligt, så de kan fortsätta sitt arbete med att rädda katter i nöd.

  Tass
  lilla Tigern

 3. Ett tasseri till förmån för Töreboda katthem vore väl inte fel??

  Försiktiga buffar från två nyvaccinerade kissar som inte alls är på hugget idag!

  dvs Indra o Bastian (ajajajajajajjjjj vad det gör ont i nackarna på oss där stickistanten satte sprutan) matte får INTE lyfta upp oss idag, vi vill bara sova och ta det lugnt

  1. Mjau, hoppas att ni hämtar er snart från vaccinationsvärken och kan tassa ut på en nyårsbaluns kanske?! NosPuss WIkki
   PS Jag är lite förvånad över att Djurskyddets Riksorganisation dock har sina tillgångar – åtskilliga miljoner – spekulativt (!) lagda i fonder och aktier både svenska och utändska, istället för att använda dem till att förbättra verksamheter som katthem hos sina lokalorgansiationer. De skulle kunna betala ett nytt katthem i Töreboda med en blink, och alla dessa insamlade medel skulle kunna användas på andra katthem… Jag missunnar inte Töreboda hjälpen, absolut inte – men visst svider det när DS är riktigt rikt på RO-nivå???!

 4. Åhh, vilken fin idé kompis! Tasseri känns absolut bäst så alla kan få vara med utan att känna att de inte har råd fast de vill delta .. Små bäckar gör ju mycket på sikt ;).

  Nosgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *